Pozvánka do Lošan

Avízo, 26.2.2018, 14:00 hodin – Chceme dostát svého slibu, a tak uveřejňujeme první avízo o plánované pracovní brigádě na lošanském rodném statku generála Josefa Mašína. Termín je již pevně stanoven na víkend 28.4. – 29.4.2018. Spolek pro zachování odkazu českého odboje vypraví z Kladna v sobotu 28.4. autobus, který zdarma dopraví dobrovolníky do Lošan. Autobus může další dobrovolníky nabrat i v Praze! Jak bychom měli být vybavení? Především pracovní oděv, montérky, kombinézy včetně ochranných pomůcek jako jsou pracovní rukavice. Z pracovního nářadí pak lopaty, hrábě, pila. Na drobný odpad budou k dispozici plastové pytle apod. V toto chvíli pracujeme na organizačních náležitostech jako je zajištění velkoobjemové bikramové vany na odpad, zajištění ubytování pro dobrovolníky apod.

Aktuální informace budeme uveřejňovat zde. V této chvíli však prosíme případné dobrovolníky, aby se již nyní nahlásili na emailové adrese losany@spolekodboje.cz

Děkujeme, Spolek pro zachování odkazu českého odboje a Společnost Václava Morávka, z.s.